ponedeljek, 1. april 2013

4 iPad aplikaciije za branje

Imate iPad in ne veste, katere aplikacije bi lahko dolpotegnili za branje zanimivih zapisov? V nadaljevanju novice predstavljamo štiri iPad aplikacije – bralnike.


Kako do aplikacij? Poiščite jih v Apple iTunes knjižnici. V nadaljevanju nekaj besed ob vsaki od aplikacij.

1) PULSE
Bralnik Pulse na enem mestu združuje več različnih virov in raznolikih vsebin, ki si jih lahko nastavite po vaših željah.

2) Flipboard
Eden prvih “all in one” bralnikov, ki je ravno te dni dočakal verzijo 2.0. Postavite RSS vire vsebin na namizje vaše Flipboard aplikacije in uživajte v branju različnih vsebin. Zelo zanimiva!

3) Diig
Bralnik Diig je nastal po istoimenski spletni strani, kjer uporabniki ocenjujejo in zbirajo najboljše zapise s širnega spleta. Tako lahko iz minute v minuto osvežujete prikaz najbolj zanimivih zapisov s spleta, ti so združeni z več različnih tematik. Med vsemi štirimi je deležna našega najboljšega priporočila.

4) Google Currents
Google Currents bi lahko opisali kot skupek Flipboarda in Diiga. Najbolj gledani zapisi s spleta, samostojni bralni kanali (viri spletnih strani) in Google Currents imajo še največjo ponudbo več različnih spletnih mest – in posledično najbolj raznolikih člankov in zapisov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar